Тинейджъри V – VII клас

Курсове по английски за тинейджъри – нива TEENS (5-7 клас)

Курсове по английски за тинейджъри Hi School

Курсове по английски за тинейджъри (5-7 клас) – в ниватa TEENS английският език „оживява“ в класната стая чрез спиращи дъха снимки и пейзажи, както и пленителни истории и факти за света около нас. Обучението се основава на съвременните методики за учене на езика. Целта ни е с помощта на много примери и интересни дискусии, състезания и игри, уроци и упражнения на интерактивни дъски и др. да мотивираме децата да постигат високи резултати.

Програмите по английски за тинейджъри дават възможност на децата да:

  • натрупат и усъвършенстват своите граматически и лексикални знания и практически да ги използват в различни ситуации от живота упражнявайки четирите езикови умения – говорене, четене, писане и слушане
  • опознаят различни места и хора чрез включения в обучението текстови и снимков материал от National Geographic
  • обогатят своята езикова и обща култура, да развият различни социални умения и придобият увереност в езика

Освен учебника, в учебната програма се включва и пълноцветна учебна тетрадка, граматика, която следва учебния материал, интерактивен CD-ROM, както и DVD видеоуроци с материали от National Geographic.

През учебната година се изучава една книга адаптирана художествена литератира.

Учебната година при курсовете по английски за тинейджъри започва началото на месец октомври и приключва средата на юни. Занятията са един или два пъти седмично през деня съобразно смяната в училище. Втората половина на месец септември имаме безплатни уводни часове. По време на тези преговорни занятия се обобщава ученото до момента и се прави плавен преход към новия учебен материал.

Курсове по английски за тинейджъри Hi School Допълнителните безплатни програми включени в учебния процес по английски език в Hi School са:
  • Celebrate – отбелязваме типичните за англоезичния свят празници и събития (Halloween, Thanksgiving Day, Christmas, Valentine’s Day, Easter)
  • Консултации – всяко дете може да се възползва от консултационни часове при необходимост от допълнителна работа
  • Library – на разположение на нашите курсисти има библиотека, от която могат да заемат любима книжка
  • End of School Party – заедно организираме събитие по случай края на учебната година

 

За повече информация заповядайте на място или се свържете с нас в удобно за Вас време (контактна информация).

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory