Сертификатна подготовка

Сертификатна подготовка за международни изпити

Курсове за сертификатна подготовка по английски за явяване на международни изпити

Международно призната диплома е естествения завършек на процеса по изучаване на чужд език. За да постигнете висок резултат на изпита, Ви е необходима задълбочена и детайлна сертификатна подготовка.

Притежаването на международен сертификат по английски език е доказателство за високо ниво на владеене на езика и условие за кандидатстване за обучение в чужд университет. Освен това дипломата е гарант за по-висока конкурентоспособност по отношение на образование, квалификация и професионална реализация.

Сертификатната подготовка по английски език в Hi School е с различна продължителност в зависимост от Вашето езиково ниво и цели.

Сертификатните курсове в Hi School съчетават:

 • задълбочено развиване на езиковите умения;
 • запознаване със структурата на изпита и възможност за работа по реални изпитни работи;
 • практическа работа, съвети и стратегии от съществено значение при явяване на изпита;

Нашата обща цел е да сте максимално добре подготвени както езиково, така и по формата на конкретния изпит, за да се справите успешно и да получите висок резултат.

От 2014г. Hi School е член на партньорската програма Addvantage на Британски съвет България. При нас получавате пълна информация и съдействие при регистрацията за изпитите на Кеймбридж и IELTS.

В Hi School имате възможност да получите оценка на актуалните си езикови познания спрямо критериите на междунардоните изпити и безплатна консултация. Ние ще Ви помогнем да направите правилния избор при явяване на изпит за междинароден сертификат по английски език, така че той най-точно да отговаря на подготовката и целите Ви.

Запишете се за безплатен тест и консултация (контактна информация). 

 

Hi School е Exam Preparation Centre признат от Cambridge Assessment English, Part of the University of Cambridge.

cambridge_english_scale Hi School Сертификатна подготовка по английски език

Повече информация за формата на изпита, сертификатна подготовка, изпитни дати и начини за регистрация разгледайте тук: FCE, CAECPE, IELTS.

 

 * * *

Mock exam

В Hi School имате възможност да направите цялостен пробен изпит  (mock exam) по формата на избран от Вас сертификат за владеене на английски език. Примерният тест е идентичен с реален изпит – обхваща всички компоненти на теста, времетраене и условия. Проверката и анализът на примерния тест се осъществяват от квалифицирани сертификатни преподаватели с дългогодишен опит в подготовката на международни сертификати и практически опит като изпитващи.

 • Реални изпитни условия – правите тест идентичен с формата на реален изпит и спазвате времетраенето на всеки компонент;
 • Цялостен изпитен формат – обхващат се всички компоненти на съотвения изпитен формат
  • писмена част (Reading, Use of English, Writing, Listening) – спрямо формата на изпита
  • устна част (Speaking) – спрямо формата на изпита
 • Пълен анализ на резултатите и подробна консултация за възможностите за явяване на реален изпит;
 • Крайна оценка съобразно оценъчната система на съответния сертификатен формат.

Необходима е предварителна уговорка. Препоръчително е да се познават структурата и компонентите на изпита.

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory