Сертификатна подготовка за международни изпити по английски език
Hi School сертификатна подготовка 1200х630

Сертификатна подготовка

Курсове за сертификатна подготовка по английски за явяване на международни изпити

Международно призната диплома е естествения завършек на процеса по изучаване на чужд език. За да постигнете висок резултат на изпита, Ви е необходима задълбочена и детайлна сертификатна подготовка.

Притежаването на международен сертификат по английски език е доказателство за високо ниво на владеене на езика и условие за кандидатстване за обучение в чужд университет. Освен това дипломата е гарант за по-висока конкурентоспособност по отношение на образование, квалификация и професионална реализация.

Сертификатната подготовка по английски език в Hi School е с различна продължителност в зависимост от Вашето езиково ниво и цели.

Сертификатните курсове в Hi School съчетават:

  • задълбочено развиване на езиковите знания и умения;
  • запознаване със структурата на изпита и възможност за работа по реални изпитни работи;
  • практическа работа, съвети и стратегии от съществено значение при явяване на изпита;

Нашата обща цел е да сте максимално добре подготвени както езиково, така и по формата на конкретния изпит, за да се справите успешно и да получите висок резултат.

 

Exam preparation and exam registration centre

Prep centre logoIELTS registration centre

 

 

 

 

От 2014г. Hi School е член на партньорската програма Addvantage на Британски съвет България. Ние сме оторизиран център за подготовка и регистрация за изпитите на Кеймбридж и IELTS.

В Hi School имате възможност да получите оценка на актуалните си езикови познания спрямо критериите на междунардоните изпити и безплатна консултация. Ние ще Ви помогнем да направите правилния избор при явяване на изпит за междинароден сертификат по английски език, така че той най-точно да отговаря на подготовката и целите Ви.

Запишете се за безплатен тест и консултация (контактна информация). 

 

cambridge_english_scale Hi School Сертификатна подготовка по английски език

Повече информация за формата на всеки изпит, подходящата сертификатна подготовка, изпитни дати и начини за регистрация: 

FCE

CAE

CPE

IELTS

 

 * * *

Mock exam

В Hi School имате възможност да направите цялостен пробен изпит  (mock exam) по формата на избран от Вас сертификат за владеене на английски език. Примерният тест е идентичен с реален изпит – обхваща всички компоненти на теста, времетраене и условия. Проверката и анализът на примерния тест се осъществяват от квалифицирани сертификатни преподаватели с дългогодишен опит в подготовката на международни сертификати и практически опит като изпитващи.

Повече информация за пробния изпит.