Drama Lessons (1-2кл.)

Drama Lessons

Лятна програма по английски за деца Drama Lessons

Hi School Drama Lessons е специална лятна програма по английски за деца от първи и втори клас. Нашите най-малки курсисти правят своите първи уверени крачки в английския език. Обучението е интерактивно – децата взимат активно участие в учебния процес като основна цел на програмата е децата да изградят усет към езика, да се мотивират да учат и да се отпуснат да говорят.

В рамките на програмата Drama Lessons децата се потапят в едно вълнуващо приключение, което ни отвежда в света на приказките и драматизациите. 

 

 

Учениците в нашата лятна програма по английски за деца Drama Lessons развиват и четирите езикови умения. Преподавателят чете и запознава децата с приказките, което им помага да развивят умението за слушане. Всяко дете влиза в ролята на разказвач и герой, с което развива уменията си за четене и говорене. Новата лексика се упражнява както устно, така и писмено. Част от занятията са на открито като има много игрови упражнения, които допълнително разнообразяват учебния процес.

Лятна програма по английски за деца Hi School

 

В Drama Lessons децата не са пасивни участници в учебния процес – те драматизират приказките и влизат в ролята на самите герои. По този начин успяват да:

  • запомнят цели думи, фрази и изречения и да ги използват в контекст;
  • развивят способностите си за възприемане на чужда реч;
  • придобият увереност и да се отпуснат да говорят на английски и то пред публика;
  • развият въображението си и обогатяват общата си култура;
  • придобият положителна настройка към езика.

 

Лятната програма Drama Lessons са вълнуващо приключение, което ни отвежда в света на английския език!

Drama Lessons започват през месец юни и са с продължителност 5 седмици. Посещенията са два пъти седмично по 2.5 учебни часа на ден. Можете да комбинирате и да запишете детето си успоредно и за Hi School Лятна занималня с английски.

 

Записване за лятна програма по английски за деца Drama Lessons

Можете да запишете детето си за лятната програма за деца първи и втори клас Drama Lessons до заемане на свободните места. 

За повече информация заповядайте на място или се свържете с нас в удобно за Вас време (контактна информация).

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory