Летни програми по английски за деца и ученици | Hi School Варна
Hi School летни програми по английски за деца1200x630px (1)

Летни програми

Hi School Лятно Училище 

По време на Hi School летни програми по английски ваканция плюс училище е мисия възможна!

Заниманията през лятото са всъщност не само полезни, но и много забавни. Учим усилено, но също така играем, състезаваме се, прекарваме някои часове на открито.

Основен момент за постигането на високи резултати при изучаването на чужд език е необходимостта от постоянно затвърждаване на знанията и трупане на нови. Лятната ваканция е времето, през което всеки малък или голям ученик може да упражни наученото през годината и да научи нови неща, за да се чувства по-сигурен и уверен през следващата учебна година.

В рамките на Hi School Лятно Училище децата могат да се включат в разнообразни програми, които да отговорят най-пълно на тяхното ниво, потребности и интереси:

Hi School лятна занималня с английски

Това е място, където нашите малки възпитаници се забавляват докато учат и учат докато се забавляват. Лятната занималня е специализирана за деца от 6 до 10 годишна възраст. Съчетава разнообразни образователни и занимателни програми и английски език. Заниманията са целодневни през месеците юни, юли и август.

Drama Lessons  

Програма специално създадена за деца 1 и 2 клас. Летният курс Drama Lessons е създаден за деца, които имат имат интерес и са се занимавали с езика, както и за тези, които сега започват. Drama Lessons е едно вълнуващо приключение, което ни отвежда във вълнуващия свят на приказките, на драматизациите и на много забавни упражнения. С тяхна помощ учим интуитивно, развиваме въображението си и обогатяваме общата си култура.

Summer Kids 

Специализирана серия от летни курсове за ученици от 3 до 6 клас, която е разработена в четири нива според възрастта и езиковите познания на децата. Summer Kids отговаря на потребността от преговор и затвърждаване на наученото през годината по забавен и интересен начин. Езиковите занимания  акцентират върху преговор и усъвършенстване на граматика и ключова лексика и развиване на уменията за говорене и разбиране. Програмата има образователен, но и забавен характер като занятията се допълват с разнообразни игрови упражнения и часове на открито.

Speaking & Writing clubs

Тази лятна програма е създадена специално за нашите тийнейджъри от 5 до 12 клас. Основен акцент в летните клубове е усъвършенстване на уменията за комуникация на английски език. Програмата е в два модула според нивото: Tick-Talk и Seniors. В рамките на Speaking & Writing clubs учениците ни обогатяват езиковите си умения и общата си култура по разнообразни теми, успоредно, с което се учат да изразяват идеите си устно и писмено, както и пред публика.

Individual classes

Hi School Лятно Училище предлага възможност за индивидуални летни занимания. Изготвяме индивидуална учебна програма изцяло съобразена с потребностите на Вашето дете като му помагаме да се чувства по-уверено в своите познания по езика. Тези занимания са отличен вариант при необходимост да се компенсира пропуснат материал или да се надгради езиково ниво. Графикът и интензивността на провеждане се определят индивидуално.

Записване за летни програми по английски в Hi School 

☀️ Записванията за Hi School Лятно Училище са до заемане на свободните места.

За повече информация заповядайте на място или се свържете с нас в удобно за Вас време (контактна информация).