CAE курсове за сертификатна подготовка | Hi School Варна
CAE сертификатна подготовка

Cambridge English: Advanced (CAE)

CAE сертификатна подготовка Hi SchoolCambridge English: Advanced (CAE) е изпит, който оценява уменията за свободно общуване и справяне с езика на високо ниво в ситуации от различно естество. Голямата част от университетите в Европа и все повече в САЩ го признават. Cambridge English: Advanced (CAE) дава конкурентно предимство в професионален план, както и за повишаване на квалификацията. Владеенето на езика на това ниво се равнява на средностатистически англоговорящ. Валидността на този сертификат е доживотна.

Сертификат Cambridge English: Advanced (CAE) се състои от 4 компонента: Reading & Use of English, Writing, Listening и Speaking. Общата продължителност на изпита е около 3 часа и 55 минути.

Програмата в ниво за сертификатна подготовка Cambridge English: Advanced (CAE) в Hi School е специално разработенa спрямо структурата и спецификата на изпитите на University of Cambridge.

Курсът за сертификатната подготовка за Cambridge English: Advanced (CAE) включва:

 • надграждане на езиковите познания на ниво C1
 • усвояване на практически умения за говорене, слушане, четене и писане
 • запознаване със структурата на изпита и критериите за оценяване
 • работа по реалния изпитен формат
 • тренировъчни изпити, които ви поставят в реална изпитна ситуация

В Hi School ще получите оценка на знанията си по критериите на University of Cambridge ESOL, както и безплатна консултация за най-подходящата за Вас сертификатна подготовка. Ние ще Ви помогнем да направите правилния избор спрямо Вашите потребности.

От 2014г. Hi School е член на партньорската програма Addvantage на Британски съвет България. Ние сме оторизиран център за подготовка и регистрация за изпитите на Кеймбридж и IELTS. Hi School е и Exam Preparation Centre признат от CAMBRIDGE ENGLISH Language Assessment, Part of the University of Cambridge.

Повече информация за сертификат Cambridge English: Advanced (CAE), както и за институциите, които го признават,  можете да получите ТУК

* *  *

Mock exam CAE

В Hi School имате възможност да направите цялостен пробен изпит  (mock exam) по формата на CAE. Примерният тест е идентичен с реален изпит – обхваща всички компоненти на теста, времетраене и условия. Проверката и анализът на примерния тест се осъществяват от квалифицирани сертификатни преподаватели с дългогодишен опит в подготовката на международни сертификати и практически опит като изпитващи.

 • Реални изпитни условия – правите тест идентичен с формата на CAE и спазвате времетраенето на всеки компонент;
 • Цялостен изпитен формат – обхващат се всички компоненти
  • писмена част: Reading & Use of English (1 ч. 30 мин.), Writing (1 ч. 30 мин.), Listening (около 40 мин.)
  • устна част (Speaking) – 15 мин.
 • Пълен анализ на резултатите и подробна консултация за възможностите за явяване на реален изпит;
 • Крайна оценка съобразно оценъчната система на сертификатния формат на CAE

Необходима е предварителна уговорка. Препоръчително е да се познават структурата и компонентите на изпита.

* * *

За повече информация заповядайте на място или се свържете с нас в удобно за Вас време (контактна информация).