Гимназисти VIII – XII клас

 Курсове по английски за гимназисти – нива SENIORS (8-12 клас)

Английски за гимназисти 8-12 клас Hi School

В програмите по английски за гимназисти, нашите курсисти от VIII до XII клас надграждат и усъвършенстват езиковите си умения. Тези нива са важна стъпка за постигане на високо ниво на владеене на езика и предшестват подготовката за международен сертификат по английски език.

В програмите от нивата за гимназисти, учениците ни имат възможност да:

  • Опознаят удивителни места и култури с помощта на National Geographic, който кара истински хора, места и истории да оживеят в класната стая.
  • Научат как да използват английския език, за да комуникират ефективно в различни ситуации развивайки езиковите си умения чрез подходящи за възрастта им печатни и мултимедийни средства;
  • Развият своето критично мислене и други практически умения необходими в реалния живот, вкючително умения за учене и техники за писане.

ngОсвен учебника, в учебната програма се включва и пълноцветна учебна тетрадка, граматика, която следва учебния материал, интерактивен CD-ROM, както и DVD видеоуроци с материали от National Geographic.

През учебната година се изучава една книга адаптирана художествена литература.

 

Солидната обща езикова подготовка е основен фактор за постигането на високи резултати на международните изпити за сертификат по английски език. 

 Английски за гимназисти 8-12 клас Hi School

Учебната година при курсовете по английски за гимназисти започва началото на месец октомври и приклюва в края на юни. Занятията са един или два пъти седмично през деня съобразно смяната в училище. Втората половина на месец септември имаме безплатни уводни часове. По време на тези преговорни занятия се обобщава ученото до момента и се прави плавен преход към новия учебен материал.

  Допълнителните безплатни програми включени в учебния процес са:

  • Celebrate – отбелязваме типичните за англоезичния свят празници и събития (Halloween, Thanksgiving Day, Christmas, Valentine’s Day, Easter)
  • Консултации – всяко дете може да се възползва от консултационни часове при необходимост от допълнителна работа
  • Library – на разположение на нашите курсисти има библиотека, от която могат да заемат любима книжка
  • End of School Party – заедно организираме събитие по случай края на учебната година

 

За повече информация заповядайте на място или се свържете с нас в удобно за Вас време (контактна информация).

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory