За нас

Hi School logo

Курсове по английски в HI SCHOOL

Курсове по английски за ученици и възрастни.

Hi School е специализиран езиков център по английски език. Нашите програми включват широка гама курсове по английски за ученици и възрастни, както и подготовка за международни езикови сертификати.
За нас в Hi School е важно курсистите ни да постигнат висока удовлетвореност и конкурентоспособност в академичен, професионален и личен план. Затова сме разработили богата програма от курсове по английски, които да отговорят на потребностите на всеки.
В езиков център Hi School вярваме, че качественото чуждоезиково обучение е ориентирано към постигане на високи резултати. Тук изучаването на езика протича по лесен и достъпен начин, чрез иновативни методи и в приятна обстановка.

Нашите курсисти имат възможност да се обучават в курсове по английски в:

    • годишна форма на обучение – 8-месечна програма подходяща за ученици от 1 до 12 клас
    • интензивна форма на обучение – подходяща за работещи и студенти с различни езикови потребности
    • индивидуална форма на обучение – програма, разработена и адаптирана изцяло спрямо потребностите на курсиста
    • подготовка за международни езикови сертификати – подготовка за сертификатите на University of Cambridge – FCE, CAE, CPE, както и IELTS
    • general English (oбщ) или English for specific purposes (английски за специфични цели) като бизнес, морски, за туризма

Обучението може да бъде в изцяло присъствена, комбинирана или изцяло дистанционна форма в съответствие с Вашите възможности и предпочитания. Курсовете по английски са в група и индивидуални.

Hi School курсове по английски

Разработваме програмите си, така че да постигнем идеалния баланс между съвременни и иновативни методи на обучение (интерактивни дъски и специализиран софтуер) и по-традиционни, доказали се във времето, учебни практики. Общата ни цел е да осигурим интересен и пълноценен модел на учене, така че всеки наш курсист да постигне максимални резултати.  

Помагаме на нашите курсисти да открият своят начин на учене като намираме индивидуален подход към способностите на всеки ученик. Мотивираме ги да се развиват и сме до тях във всеки етап от обучението – от първите стъпки в езика до получването на най-високо ниво международен сертификат по английски.

Hi School is Cool! 

За повече информация и уговорка за безплатна консултация се свържете с нас.

 

НОВО!

Hi School зНанималня с английски

Бутикова учебна занималня с английски за деца 1-4 клас.

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory