First Steps / Drama Lessons (1-2кл.)

Summer Kids 1

Лятната програма Summer Кids 1  е двустепенна програма (First Steps и Drama Lessons) специално създадена за деца от 1 и 2 клас. 

First Steps

Hi School First Steps е специална лятна програма по английски за деца от първи и втори клас, които не са изучавали езика.

В рамките на програмата First Steps  децата получават начална езикова грамотност. Обучението е интерактивно – децата взимат активно учасHi School summer First Stepsтие в учебния процес като основна цел на програмата е да се изгради усет към езика.

По време на часове във First Steps нашите най-малки курсисти реално правят своите първи уверени стъпки в английския език. Запознават се с буквите от азбуката и се учат да ги разпознават, започват да разбират инструкции на английски и усвояват основни групи думи и фрази от детското ежедневие.

Лятната програма за начинаещи:

  • съобразява изцяло учебната програма с начина на възприемане и възпроизвеждане на информация за тази възраст;
  • набляга на ученето по естествен начин като материала е поднесен чрез мотивационни игри, творчески занимания, песни и action stories;
  • помага на децата да развивят слуховите си способности за възприемане на чужда реч;
  • включва занимания насочени към развиване на въображението, различни мисловни и социални умения;
  • има за цел децата да придобият положителна настройка към езика.

 

Drama Lessons

Hi School Drama Lessons е специална лятна програма по английски за деца от първи и втори клас, които имат начална езикова грамотност и могат да четат и пишат. 

В рамките на програмата DHi School summer Drama Lessonsrama Lessons децата се потапят в едно вълнуващо приключение, което ни отвежда в света на приказките и драматизациите. С помощта на много забавни упражнения учим английски език, развиваме въображението си и обогатяваме общата си култура.

 

Децата развиват и четирите езикови умения. Преподавателят чете и запознава децата с приказките, което им помага да развивят умението за слушане. Всяко дете влиза в ролята на разказвач и герой, с което развива уменията си за четене и говорене. Новата лексика се упражнява както устно, така и писмено. Част от занятията са на открито като има много игрови упражнения, които допълнително мотивират децата.

 

В Drama Lessons децата не са пасивни участници в учебния процес – те драматизират приказките и влизат в ролята на самите герои. По този начин успяват да:

  • запомнят цели думи, фрази и изречения и да ги използват в контекст;
  • развивят слуховите си способности за възприемане на чужда реч;
  • придобият увереност и да се отпуснат да говорят на английски;
  • развивят въображението си;
  • придобият положителна настройка към езика.

 

Лятните програми за деца от първи и втори клас Summer Kids 1 – First Steps и Drama Lessons са вълнуващо приключение, което ни отвежда в света на английския език!

Програмите First Steps и Drama Lessons се провеждат през месец юни. Посещенията са два пъти седмично по 2 учебни часа на ден.

 

Записване за лятна програма по английски език за деца Summer Kids 1 (First Steps и Drama Lessons)

Можете да запишете детето си за лятната програма за деца първи и втори клас First Steps / Drama Lessons от месец април 2018г. Регистрацията е до 18 май 2018г. или до заемане на свободните места.

За повече информация заповядайте на място или се свържете с нас в удобно за Вас време (контактна информация).

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory