Сертификатна подготовка

Сертификатна подготовка

Сертификатната подготовка при гимназистите е от изключителна важност. Това правило важи не само за тези, които са решили да продължат образованието си в чужбина. В съвременния свят е силно препоръчително и за всеки, който е постигнал високо ниво на владеене на английски език. Международно призната диплома е естествения завършек на процеса по изучаване на чужд език. Тя дава конкурентно предимство по отношение на образование, квалификация и професионална реализация.

В курсовете за сертификатна подготовка в Hi School подготвяме нашите курсисти за явяване на изпитите на University of Cambridge (FCE, CAE, CPE), както и за IELTS.

В Hi School провеждаме индивидуална консултация и детайлен тест за определяне на езиково ниво. По този начин даваме насока на всеки кандидат кой от сертификатните формати е най-подходящ за него съобразно ниво, потребности, крайна цел и време за подготовка.

Повече информация можете да получите ТУК

 

За повече информация заповядайте на място или се свържете с нас в удобно за Вас време (контактна информация).

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory