Ученичка на Hi School спечели Iво място в национално състезание

Ученичка на Hi School спечели Iво място в национално състезание по английски език!

Магдалена-Жулиана Кръстева е ученичка в 7кл. в СОУ „Климент Охридски“. Познаваме Маги от малка, тя има разностранни интереси и сега и предстои кандидатстване за гимназия. Освен заниманията по български език и литература и математика обаче, Маги се включва и в състезание по английски на Pearson – възрастова група 6-7 клас.

Състезанието преминава в два кръга с тестове с различна трудност. Първият кръг е на местно ниво и само от училището на Маги се явяват над 70 деца. Вторият кръг е вече на национално равнище. Успелите да стигнат до тук са само 150 деца от цяла България. Магдалена-Жулиана се справя блестящо, получава пълен брой точки без нито една грешка и заслужено печели първото място.

Форматът на теста е на принципа на всички международни сертификати за владеене на английски език и оценява различни езикови умения (четене и слушане с разбиране, писане). Изпитът включва разнообразни типове упражнения, които учениците в Hi School добре познават и работят в рамките на обучението си.

Гордеем се с успеха на Маги, а тя с усмивка казва, че в Hi School е правила доста по-сложни тестове. Вярваме, че развитието на съвременните млади хора задължително преминава през задълбочени познания по чужд език. Работата ни е насочена към създаването на ефективен и мотивиращ процес в изучаването на английски език за ученици от всички възрасти и нива.

Hi School
Aim high!

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory